Sağlık personeli piknik dönüşü kaza yaptı: 3'ü ağır, 11 yaralı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Eylül 2011 10:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'da, piknikten dönen sağlık personellerini taşıyan minibüs lastiğinin patlaması soncu takla atarak devrildi. Minibüsün hurdaya döndüğü kazada 3'ü ağır 11 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 44'üncü kilometresinde meydana geldi. Halfeti'den dönen özel bir hastane çalışanı olan hemşire ve sağlık görevlilerini taşıyan plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen minibüs, Suruç ilçesi yakınlarında lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, taklalar attıktan sonra yol kenarına devrildi. Minibüsün hurdaya döndüğü kazada, hafif yaralılar güvenlik güçleri ile sağlık ekiplerine bilgi verdi. Kazanın haber alınmasının ardından yaralananların çalıştığı özel hastane ile 112'ye ait çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralanan hemşire ve sağlık görevlisi 11 kişi, ambulanslar ile çalıştıkları özel hastanenin acil servisine taşındı. Tedavisine başlanan ve isimleri açıklanmayan yaralıların 8'inin sağlık durumunun iyi olduğu, 3 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Öte yandan kazayı haber alan hastane doktorları ve personelleri acil servise akın edip yaralılara müdahale etti. Acil servise gelen hastalar ise yoğunluk nedeniyle farklı hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber